Koulutustaustani: 
Personal Trainer (FAF) 2017 
Gym Instructor (FAF) 2017 
Foundation (FAF) 2017 
Tradenomi liiketalous, markkinointiviestintä (HAMK) 2009.

Olen Auktorisoitu Personal Trainer® ja kuulun APT-rekisteriin, josta vastaa Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistys SKY ry.

TERVEHDYS

Olen Anni Lindsten, 32-vuotias FAF Personal Trainer Riihimäeltä. Terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä, varsinkin liikunta ja ravinto ovat aina olleet olennainen osa elämääni. Levon tärkeyden opin kuitenkin vasta "kantapään kautta", kun nelisen vuotta sitten havahduin valtavan uupumuksen keskellä. Sen pohjalta aloin miettiä arvojani uudelleen ja oma hyvinvointi, nimenomaan henkinen kunto alkoi merkitä entistä enemmän. Nyt valmentajana saan auttaa toisia, liikkua ja liikuttaa. Toimitilani sijaitsee PMP Wellness Oy:n hyvinvointistudion tiloissa, jossa on yksityinen tila treenata ja keskustella rauhassa. Lisäksi toimin PT:nä Kuntokeskus Riihimäellä.

Valmentajana olen kannustava, kuunteleva, positiivinen ja pitkäjänteinen. Korostan kehon ja mielen tasapainoa sekä itsensä kuuntelua, sillä ihminen on kokonaisuus, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Haluan myös vahvasti viestittää, että sallivuus kantaa pidemmälle kuin ehdottomuus, joten opastan kulkemaan keskitietä. Itselläni todettiin tyypin 1 diabetes yli 20 vuotta sitten, minkä tuomaa tietoa ja kokemusta hyödynnän varsinkin ravintoneuvonnassa.

Vapaa-aikani vietän lapsiperheen touhuissa, ystävien kanssa, (arki)liikunnan parissa ja kotona hääräillen. Tarvitsen myös paljon aikaa itsekseni, jolloin pyrin rauhoittumaan. Rakas koiramme osaa elää hetkessä – siinä on viisaus, jonka yritän hännänheiluttajalta oppia.

Sydämellä,

Anni